Spy logo uusi small2

VOK NUORET APUOHJAAJA- JA VOK LAJITAITOKOULUTUKSET 2021

VOK Nuoret apuohjaajakoulutus (6t)

Hinta: 115 €, SPY:n jäsenjärjestöjen ohjaajille 85 €

VOK nuoret on nuorille ohjaajaksi haluaville suunnattu pohjakoulutus, jossa perehdytään parkour-ohjaamisen perusteisiin. Koulutus antaa valmiudet apuohjaajana toimimiseen. Suosittelemme osallistumaan myös VOK-lajitaito-koulutukseen. Koulutuksen kesto on 6h.

Ikäraja: 14 v.

Aika ja paikka: la 28.8.2021 klo 10.00-16.30 Espoon Parkour Akatemian tilat, Kutojantie 12, 02630 ESPOO

VOK lajitaito (6t)

Hinta: 115 €, SPY:n jäsenjärjestöjen ohjaajille 85 €

VOK lajitaito on suunnattu parkour-ohjaajaksi haluaville, joilla ei ole kokemusta lajista tai sitä on vain vähän. Koulutuksen käytyäsi hallitset parkour-tekniikan perusteet, ja saat koulutuksesta paljon käytännön työkaluja ja harjoitteita parkourin harjoitteluun ja ohjaamiseen. Käy lajitaitokoulutus VOK 1-koulutuksen tai VOK-nuoret -koulutuksen yhteydessä.

Ikäraja 14 v.

Aika ja paikka: su 29.4.2021 klo 10.00-16.30 Espoon Parkour Akatemian tilat, Kutojantie 12,
02630 ESPOO

Koulutusten aikataulu ja lisätietoa

Koulutuspäivät alkavat klo 10 ja päättyyvät klo 16.30. Koulutuspäivän keskellä pidetään 30 min lounastauko.

Koulutuksiin osallistuminen ei edellytä aiempaa laji- tai ohjauskokemusta.

Ilmoittautuessa molempiin koulutuksiin saat jälkimmäisestä koulutuksesta -30 € alennuksen. Yhdistelmäkoulutuksen hinta 195 €, SPY:n jäsenjärjestöjen ohjaajille 150 €.

VOK 1 koulutuksen ilmoittautuneet tai aiemmin koulutuksen käyneet saavat -30 € alennuksen lajitaito-koulutuksen hinnasta.

Kouluttaja: Ville Leppänen, Suomen parkour ry:n koulutuspäällikkö

Käytännön asioista kysymykset (laskutus jne) voit osoittaa Laura Lammille laura.lammi(a)parkour.fi tai 045-2118141. Koulutuksen sisällöllisistä asioista taas kouluttajalle: ville.leppanen@parkour.fi. 

Ilmoittautuminen sulkeutuu 24.8. klo 12.

Ilmoittaudun seuraavaan koulutukseen/seuraaviin koulutuksiin

Jäsenjärjestösi nimi

Osallistutko koulutukseen SPY:n jäsenjärjestön lähettämänä? VOK-nuorten- ja lajitaitokoulutukseen voi osallistua itsenäisenä osallistujana tai SPY:n jäsenjärjestöjen lähettämänä. Mainitse tässä jäsenjärjestön nimi, mikäli olet sopinut, että jäsenjärjestö maksaa osan osallistumismaksustasi. Jos maksat maksusi itse, kirjoita ruutuun "maksan osallistumismaksuni itse".

Jos osallistut Lajitaito-koulutukseen, sekä olet osallistumassa VOK-1 koulutukseen, laita tähän "KYLLÄ" niin saat alennuksen lajitaito-koulutuksesta.

Ikä

Saat laskun koulutuksesta sähköpostitse muutaman viikon sisällä. Jos et maksa itse laskuasi, ilmoita tässä kenelle lähetämme laskun. Jos maksat itse, voit jättää tämän kohdan tyhjäksi.

Toimitus- ja peruutusehdot

Koulutukseen osallistujat eivät ole järjestäjän puolesta vakuutettuja ja osallistuvat omalla vastuullaan. Kouluttajat huolehtivat parhaan kykynsä mukaan, että toiminta ja harjoittelu on turvallista, mutta SPY tai kouluttajat eivät ota juridista vastuuta mahdollisista loukkaantumisista tai tapaturmista. Huolehdithan, että sinulla on voimassa oleva tapaturmavakuutus koulutukseen osallistuessasi.

Koulutuksen järjestäjällä on oikeus perua, siirtää koulutusta myöhempään ajankohtaan tai vaihtaa koulutuksen paikkaa. Perumisen tai siirron syynä voi olla esimerkiksi, että koulutukseen ei ole ilmoittautunut minimiosallistujamäärää. Mahdollisissa muutostilanteissa koulutuksen järjestäjä tiedottaa ilmoittautuneita ja perumistapauksissa perityt osallistumismaksut palautetaan kokonaisuudessaan.

Ilmoittautumisen voi perua ilmaiseksi 21 pv ennen koulutuksen alkua. Jos perut 14-20 pv ennen koulutuksen alkua järjestäjä varaa oikeuden pidättää 75 % osallistumismaksusta ja alle 14 pv ennen koulutuksen alkua tulleista peruutuksista osallistumismaksun kokonaisuudessaan. lmoittautumisen voi siirtää toiselle osallistujalle tai oman osallistumisensa myöhempään koulutuserään ennen ilmoittautumisen takarajaa maksutta, takarajan jälkeisistä siirroista peritään 25 % koulutuksen hinnasta. Ilmoittautumisen ja siirtojen takaraja VOK nuoret ja lajitaitokoulutuksissa on 7 pv ennen koulutuksen alkua.

Olen lukenut ja hyväksyn toimitus- ja peruutusehdot

Tervetuloa koulutukseen!