Spy logo text manty green small

PK Ohjaamisen alkeet -etäkurssi

Parkouryhdistys julius toyryla kuva 063

Oletko kiinnostunut aloittamaan parkourin ohjaamisen?

Koulutuksessa syvennytään monipuolisesti parkourin ohjaamiseen, harjoitteluun, kulttuuriin ja filosofiaan. Tämä sopii sinulle, jos olet harrastanut parkouria ja haluaisit nyt aloittaa sen ohjaamisen. Jos laji ei ole tuttu, käy tämän kurssin lisäksi PK Lajitaito -koulutus.

PK Ohjaamisen alkeet 

PK Ohjaamisen alkeet on itseopiskelukurssi, joka tarjoaa yleiskatsauksen parkouriin ja liikunnan ohjaamisen alkeisiin parkourissa. Koulutuksessa syvennytään monipuolisesti parkourin ohjaamiseen, harjoitteluun, kulttuuriin ja filosofiaan. Koulutus perustuu nykyaikaiseen oppimiskäsitykseen ja vankkaan liikuntatieteelliseen teoriapohjaan.

 

SOPII ALOITTELEVILLE PARKOUROHJAAJILLE

Ilman parkourin harjoitustaustaa kannattaa osallistua myös PK Lajitaito-koulutukseen.

Liikunta-alan ammattilaisille osa kurssin sisällöistä voi olla aiemmista opinnoista tuttuja, ja he voivat harkita osallistumista suoraan PK1-koulutukseen. Ota yhteyttä, jos asia mietityttää!

 

SUORITA OMAAN TAHTIIN

Koulutus koostuu etätapaamisesta, sekä opetusvideoista, käytännön harjoituksista ja tehtävistä, joissa voi edetä omaan tahtiin.

 

LAAJA MATERIAALIPAKETTI

Koulutuksen hintaan sisältyy laaja fyysinen ja sähköinen materiaalipaketti, josta saa ideoita parkourtunneille pitkäksi aikaa!

 

ENSIMMÄINEN ASKEL OHJAAJAN POLULLASI

Yhdessä PK Lajitaito -koulutuksen kanssa pääset hyvin alkuun parkourohjaajan polullasi, vaikka laji olisi sinulle ennestään vieras. Kerhojen ohjaajille suosittelemme lisäkouluttautumista PK1-koulutuksessa tai erikseen hankittavaa Loikkakopla-oppimateriaalia.

 

Taustaorganisaatio

Kysymyksiä järjestäjätaholle?

Maksutiedot

Osallistumismaksun maksaja

Työnantajan verkkolaskutustiedot, jos työnantaja haluaa verkkolaskun

Jos työnantajasi ei halua sähköpostitse laskua, ilmoita verkkolaskutustiedot (verkkolaskutuksen osoite, välittäjän tunnus, y-tunnus, katuosoite, postinumero- ja toimipaikka)

Sähköpostiosoite, johon lähetämme laskun

Jäsenjärjestöille mahdollinen alennus

Jäsenjärjestöjen ohjaajien on mahdollista osallistua koulutukseen halvemmalla hinnalla (69e). Tähän hintaan ei kuitenkaan kuulu Loikkakoplan maksulliset tunnukset, jotka osallistuja saa normaalilla kurssihinnalla (99e). Mikäli olet jäsenjärjestön ohjaaja, vastaa alla olevaan kysymykseen, osallistutko koulutukseen jäsenjärjestöjen alennuksella.

Osallistun koulutukseen jäsenjärjestöille mahdollisella alennuksella

Ilmoittautumisen ehdot

Osallistujat eivät ole vakuutettuja järjestäjän puolesta. Jokainen liikkuu omalla vastuullaan koulutuksessa. Olen ymmärtänyt asian. *

Toimitus- ja peruutusehdot

Koulutukseen osallistujat eivät ole järjestäjän puolesta vakuutettuja ja osallistuvat omalla vastuullaan. Kouluttajat huolehtivat parhaan kykynsä mukaan, että toiminta ja harjoittelu on turvallista, mutta SPY tai kouluttajat eivät ota juridista vastuuta mahdollisista loukkaantumisista tai tapaturmista. Huolehdithan, että sinulla on voimassa oleva tapaturmavakuutus koulutukseen osallistuessasi.

Koulutuksen järjestäjällä on oikeus perua, siirtää koulutusta myöhempään ajankohtaan tai vaihtaa koulutuksen paikkaa. Perumisen tai siirron syynä voi olla esimerkiksi, että koulutukseen ei ole ilmoittautunut minimiosallistujamäärää. Mahdollisissa muutostilanteissa koulutuksen järjestäjä tiedottaa ilmoittautuneita ja perumistapauksissa perityt osallistumismaksut palautetaan kokonaisuudessaan.  

Ilmoittautumisen voi perua ilmaiseksi 21 pv ennen koulutuksen alkua. Jos perut 14-20 pv ennen koulutuksen alkua järjestäjä varaa oikeuden pidättää 75 % osallistumismaksusta ja alle 14 pv ennen koulutuksen alkua tulleista peruutuksista osallistumismaksun kokonaisuudessaan. lmoittautumisen voi siirtää toiselle osallistujalle tai oman osallistumisensa myöhempään koulutukseen 14 päivää ennen koulutuksen alkua maksutta. Tämän jälkeisistä siirroista peritään 25 % koulutuksen hinnasta. Lääkärintodistuksella koulutuksen voi siirtää myöhempään koulutuserään maksutta.

Olen lukenut ja hyväksyn toimitus- ja peruutusehdot.