Parkour-lajikokeilupäivät ja ip-kerhot koululaisille

Tällä lomakkeella voi ottaa yhteyttä sopiakseen koululle ikimuistoisen lajikokeilupäivän parkourin parissa tai tarjota pitkäkestoisempaa parkour-harrastusta lapsille ip-kerhon muodossa! Lajikokeiluja ja ip-kerhoja toteutetaan noin elokuun puolestavälistä alkaen seuraavaan kevääseen asti.  

Lajikokeilupäivät ja ip-kerhot ovat osa Suomen Parkour ry:n Parkouria koululaisille -hanketta. Päivän aikana koululaisilla on mahdollisuus päästä kokeilemaan parkouria ohjatusti hyödyntäen koulun omia tai lähialueen tiloja. Päivä voidaan toteuttaa joko ulkona tai sisällä. Päivän aikana luokat saapuvat vuorollaan lajiesittelytunnille, joka kestää n. 45-60 min. Tarkemmasta sisällöstä sovitaan aina erikseen. Lajikokeilupäivän omavastuuosuus koululle on 250 €, joka sisältää suunnittelut, ohjaukset (ja välineistön tarvittaessa). Ip-kerho taas pidetään vuoden aikana 30 kertaa, kerran viikossa heti koulupäivän jälkeen. Kerhon omavastuu on 360€ / vuosi. 

Omavastuuosuuteen voi hakea tukea esimerkiksi vanhempainyhdistykseltä/koululta/kunnalta. Lajikokeilupäivän/kerhon sisältö ja hinta sovitaan aina vielä erikseen koulun yhteyshenkilön kanssa.

Huom! Lomake ei sido tilaajaa vielä mihinkään. Voit olla myös yhteydessä suoraan hankkeen koordinaattoriin sähköpostitse parkouriakoululaisille@parkour.fi (lomalla heinäkuun). 

 

Koulun nimi

Yhteyshenkilön nimi

Yhteyshenkilön sähköpostiosoite

Yhteyshenkilön puhelinnumero (vapaaehtoinen)

Toiveissa oleva ajankohta

Kysymyksiä/terveisiä