Parkourohjaajakoulutus nuorille

Lajitaitokuvacreamaileriin

 

Oma koulutus apuohjaajille ja ohjaajiksi haluaville nuorille.

 

Suomen Parkour Yhdistys (SPY) järjestää 13-17-vuotiaille oman ohjaajakoulutuksen Vantaalla lauantaina 11.2.2023 klo 11:00-17:00. Ps. Mukaan saa tulla myös 18-19 vuotiaita, tervetuloa!

Koulutuksessa opit parkourin ohjaamisen perusteita, joita tarvitsee (apu)ohjaajana toimimisessa parkourtunneilla.

Kouluttajana toimii Ville Leppänen.


Missä ja milloin?

Vantaalla lauantaina 11.2.2023 klo 11:00-17:00. Koulutus järjestetään Vantaan Voimistelijoiden temppuilutilassa, osoitteessa: Vetokuja 1B, 01610 Vantaa


Kenelle?

Parkourohjaajiksi tai -apuohjaajiksi haluaville 13-17-vuotiaille.

Laajuus

Koulutus koostuu 6 tunnin lähijaksosta.

 

Hinta

99€

 

Lisätietoa

Suomen Parkour ry:n muista koulutuksista www.parkour.fi/koulutus/

Taustaorganisaatio

Kysymyksiä järjestäjätaholle?

Maksutiedot

Osallistumismaksun maksaja

Työnantajan verkkolaskutustiedot, jos työnantaja haluaa verkkolaskun

Jos työnantajasi ei halua sähköpostitse laskua, ilmoita verkkolaskutustiedot (verkkolaskutuksen osoite, välittäjän tunnus, y-tunnus, katuosoite, postinumero- ja toimipaikka)

Sähköpostiosoite, johon lähetämme laskun

Ilmoittautumisen ehdot

Osallistujat eivät ole vakuutettuja järjestäjän puolesta. Jokainen liikkuu omalla vastuullaan koulutuksessa. Olen ymmärtänyt asian. *

Toimitus- ja peruutusehdot

Koulutukseen osallistujat eivät ole järjestäjän puolesta vakuutettuja ja osallistuvat omalla vastuullaan. Kouluttajat huolehtivat parhaan kykynsä mukaan, että toiminta ja harjoittelu on turvallista, mutta SPY tai kouluttajat eivät ota juridista vastuuta mahdollisista loukkaantumisista tai tapaturmista. Huolehdithan, että sinulla on voimassa oleva tapaturmavakuutus koulutukseen osallistuessasi.

Koulutuksen järjestäjällä on oikeus perua, siirtää koulutusta myöhempään ajankohtaan tai vaihtaa koulutuksen paikkaa. Perumisen tai siirron syynä voi olla esimerkiksi, että koulutukseen ei ole ilmoittautunut minimiosallistujamäärää. Mahdollisissa muutostilanteissa koulutuksen järjestäjä tiedottaa ilmoittautuneita ja perumistapauksissa perityt osallistumismaksut palautetaan kokonaisuudessaan.  

Ilmoittautumisen voi perua ilmaiseksi 21 pv ennen koulutuksen alkua. Jos perut 14-20 pv ennen koulutuksen alkua järjestäjä varaa oikeuden pidättää 75 % osallistumismaksusta ja alle 14 pv ennen koulutuksen alkua tulleista peruutuksista osallistumismaksun kokonaisuudessaan. lmoittautumisen voi siirtää toiselle osallistujalle tai oman osallistumisensa myöhempään koulutukseen 14 päivää ennen koulutuksen alkua maksutta. Tämän jälkeisistä siirroista peritään 25 % koulutuksen hinnasta. Lääkärintodistuksella koulutuksen voi siirtää myöhempään koulutuserään maksutta.

Olen lukenut ja hyväksyn toimitus- ja peruutusehdot.