Spy logo uusi small2

VOK-lajitaito

VOK lajitaito -kurssi (6h)
(Täydentävä kurssi Valmentaja- ja Ohjaajakoulutus (VOK-1) kurssille)

Aika: la 24.10.2020 Espoon Parkour Akatemian tilat, Kutojantie 12
02630 ESPOO

Tavataan ulko-ovella klo 12. Ollaan klo 12-14 ulkona ja klo 14-18 sisätiloissa. 

Koulutuksen ikäraja 14v. Ei tarvitse olla ohjauskokemusta. Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat parkour-ohjaajaksi ja ovat myöhemmin mahdollisesti tulossa VOK-1 koulutukseen, mutta oma lajitausta puuttuu tai on uusi lajin parissa/haluaa vahvistusta lajitaitoihinsa. Sopii myös ns. apuohjaajana toimiville sekä nuorille ohjaajille ja muuten parkourista kiinnostuneille, jotka haluavat oppia lajista lisää.  

Otathan mukaan eväät sekä ulkoliikuntavaatteet. Olemme ulkona säästä riippumatta, eli hyvä olla sään mukaiset vaatteet sekä vaihtovaatetta ja vesipullo. Ota myös reilusti evästä mukaan!

Hinta: 70€ (VOK-1 koulutukseen tänä syksynä osallistuville 50€)
Kouluttaja: Ville Leppänen 

Lisätietoja:
Käytännön asioista kysymykset (laskutus jne) voit osoittaa Laura Lammille laura.lammi(a)parkour.fi tai 045-2118141. Koulutuksen sisällöllisistä asioista taas kouluttajalle: visiiri@parkour.fi. 

 

Jäsenjärjestösi nimi

Osallistutko koulutukseen SPY:n jäsenjärjestön lähettämänä? VOK-lajitaitokoulutukseen voi osallistua itsenäisenä osallistujana tai SPY:n jäsenjärjestöjen lähettämänä. Mainitse tässä jäsenjärjestön nimi, mikäli olet sopinut, että jäsenjärjestö maksaa osan osallistumismaksustasi. Jos maksat maksusi itse, kirjoita ruutuun "maksan osallistumismaksuni itse".

Ikä

Saat laskun koulutuksesta sähköpostitse muutaman viikon sisällä. Jos et maksa itse laskuasi, ilmoita tässä kenelle lähetämme laskun. Jos maksat itse, voit jättää tämän kohdan tyhjäksi.

Osallistujat eivät ole vakuutettuja järjestäjän puolesta. Jokainen liikkuu omalla vastuullaan käytännön osiossa. Olen ymmärtänyt asian.

Vastaa "kyllä", jos olet ymmärtänyt asian.

Tervetuloa koulutukseen!