Spy logo uusi small2

SPY:n Vuosikokous + parkour gathering 23.3.2019

Ikä

Jäsenjärjestösi nimi

Jos et edusta mitään tiettyä jäsenjärjestöä, voit kirjoittaa tähän "SPYn henkilöjäsen"

Ruoka-aineallergiat

Kokouksessa on kahvitus. Ilmoitathan mahdolliset allergiat tässä.

Haluatko asettua ehdolle hallitukseen?

Vastaa kyllä/ei. Jos asetut ehdolle, varauduthan pitämään 1-2 min puheenvuoron itsestäsi kokouksessa. Voit esimerkiksi kertoa mitä asioita haluaisit hallituksessa edistää. Jos et pääse paikalle, mutta olet ehdolla niin voit lähettää itsestäsi 1min esittelyvideon: laura.lammi@parkour.fi

Olen kiinnostunut seuraavista rooleista

Huom! Voit valita sinua kiinnostavista vaihtoehdoista useamman kuin yhden vaihtoehdon. 

Vuosikokous valitsee puheenjohtajan sekä viisi hallituksen jäsentä ja kaksi varajäsentä. Valittu hallitus valitsee joukostaan varapuheenjohtajan uuden hallituksen järjestäytymiskokouksessa 23.3. klo 19.30. Mikäli olet ehdolla ja tulet valituksi, varaudu siis osallistumaan myös iltakokoukseen Parkourkeskuksella gatheringin jälkeen. Vuosikokous valitsee, ketkä istuvat hallituksessa kaksi vuotta ja ketkä yhden vuoden.

Olen kiinnostunut seuraavista vapaaehtoistyön muodoista

Flow Finland -kiertueella voit toimia mm. kaupunkivastaavana. Armageddon-työryhmässä voitte suunnitella ja ideoida seuraavaa suurtapahtumaa sekä olla tapahtumassa staffina, jolloin tapahtuma on sinulle maksuton. Varjohallitus on vapaaehtoisista koostuva ryhmä, jotka ideoivat vapaamuotoisesti SPY:n toimintaa ja voivat tuoda ideat SPY:n hallitukselle. Varjohallitukseen kuuluminen ei ole niin työllistävää eikä siinä ole vastuuta samoin kuin luottamustoimessa, mutta parhaimmillaan varjohallitus on SPY:lle suuri voimavara ja sieltä voi nousta hyviä ideoita, jotka saattavat päästä toteutukseen SPY:n toiminnassa. Varjohallitukseen voit hakea kirjoittamalla motivaatiosähköpostin hallitukselle (laura.lammi@parkour.fi) jossa kerrot, miksi haluat varjohallitukseen. Tervetuloa mukaan!

Tervetuloa!

SPY on olemassa jäseniään varten. Jäsenet, eli te, päätätte SPY:n toiminnasta. Vuosikokous on paras paikka vaikuttaa. Lisäksi voit olla pitkin vuotta yhteydessä hallitukseen, toiminnanjohtajaan sekä osallistua vapaaehtoisena työryhmiin sekä varjohallitukseen. Tervetuloa mukaan!

Powered by Creamailer