Parkour ja ultimate lajikokeilupäivät opiskelijoille

Tällä lomakkeella voi ottaa yhteyttä sopiakseen oppilaitokselle ikimuistoisen lajikokeilupäivän parkourin ja ultimaten parissa! Halutessaan voi tilata vain toisen lajeista ja pyrimme aina löytämään sopivan paketin kullekin oppilaitokselle. Lajikokeiluja toteutetaan noin elokuun puolestavälistä alkaen seuraavaan kevääseen asti.  

Lajikokeilupäivät ovat osa Suomen Parkour ry:n ja Suomen Liitokiekkoliitto ry:n Parkouria ja ultimatea opiskelijoille -hanketta. Päivän aikana opiskelijoilla on mahdollisuus päästä kokeilemaan kahta yhteisöllistä, rentoa ja mukaansatempaavaa lajia ohjatusti hyödyntäen oppilaitoksen omia tai lähialueen tiloja. Päivä voidaan toteuttaa joko ulkona tai sisällä. Päivän aikana eri ryhmät saapuvat vuorollaan lajiesittelytunnille, joka kestää n. 30-60 min, riippuen siitä onko kumpikin laji mukana. Tarkemmasta sisällöstä sovitaan aina erikseen. 

Lajikokeilupäivän omavastuuosuus oppilaitokselle on noin 320 €, joka sisältää suunnittelut, ohjaukset (ja välineistön tarvittaessa). Oppilaitosten lajikokeilupäivien omavastuuosuuteen voi hakea tukea esimerkiksi oppilas-/ylioppilaskunnalta/oppilaitokselta/kunnalta. Huom! Esimerkiksi Liikkuva opiskelu -rahaa voi käyttää näihin. Päivän sisältö ja hinta sovitaan aina vielä erikseen oppilaitoksen yhteyshenkilön kanssa.

Huom! Lomake ei sido tilaajaa vielä mihinkään. Voit olla myös yhteydessä suoraan hankkeen koordinaattoriin Ulla Kiiliin sähköpostitse ulla.kiili@parkour.fi (lomalla heinäkuun). 

Myöhemmin hankkeessa on tulossa mm. liikuntatutoreille suunnattuja koulutuksia, joten tämä kannattaa jo laittaa korvan taakse! 

Oppilaitoksen nimi

Yhteyshenkilön nimi

Yhteyshenkilön sähköpostiosoite

Yhteyshenkilön puhelinnumero (vapaaehtoinen)

Olemme kiinnostuneita tilaamaan lajikokeilupäivään:

Toiveissa oleva ajankohta

Tähän voit toivoa haluamaasi ajankohtaa esimerkiksi jos teillä on tiedossa liikuntatapahtuma tai opiskelijatapahtuma.

Kysymyksiä/terveisiä