Spy logo uusi small2

VOK-1 syksy 2021

Perustason Valmentaja- ja Ohjaajakoulutus (VOK-1) 

Suomen Parkour ry:n tason 1 valmentaja- ja ohjaajakoulutuksen valmistaa ohjaajan yksittäisen harjoituksen ja harjoitusjakson toteuttamiseen. Ohjaajakoulutus noudattaa Suomalaisen valmennus- ja ohjaajakoulutuksen (VOK) perusteita. Laajuus 50h.

Kurssilaiset osallistuvat molemmille lähijaksoille. ADAPT-koulutuksen käyneille hyväksiluetaan ensimmäinen lähijakso.

Huom! Ilmoittautuminen päättyy 3.8.2021 klo 12.

Lähijaksot:

osa 1. 13.8-15.8.2021 Helsinki/Espoo 

Perjantaina klo: 18.00-20.00 (Lauttasaaren Parkour Akatemian tilat, Vattuniemenkatu 7, Helsinki)
Lauantai klo 9.00-18.00 (Espoon Parkour Akatemian tilat, Kutojantie 12)
Sunnuntai klo 9.00-16.00 (Helsinki/Lauttasaari)

osa 2. 15-17.10.2021, Turku (Parkour Verstas, Helsinginkatu 21)
Aloitusaika perjantaina klo: 18.00, loppuu sunnuntaina n. klo 16 (arvio).

Hinta

Hinta SPY:n jäsenjärjestöjen ohjaajille: 245 € 

ADAPT täydentäjät: 195 € 

Hinta ei-jäsenille: 295 €


Huom! Mikäli sinulla ei ole parkour-taustaa, suosittelemme käymään VOK-lajitaitokoulutuksen ennen VOK-1 kurssille tulemista. Jos olet tulossa VOK-1 kurssille, saat VOK-lajitaito-koulutuksesta 30€ paketti-alennuksen. Myös parkour-ohjaajan introkoulutuksen käyneet voivat osallistua VOK-1 kurssille. 

Oletko ADAPT-täydentäjä?

ADAPT-koulutuksen käyneille hyväksiluetaan ensimmäinen lähijakso, mutta ADAPT-täydentäjät voivat halutessaan osallistua myös ensimmäiselle lähijaksolle. Koulutuksen hinta ADAPT-päivittäjille on 195€.  

Jäsenjärjestösi nimi

Osallistutko koulutukseen SPY:n jäsenjärjestön lähettämänä? VOK-1 koulutukseen voi osallistua itsenäisenä ohjaajana tai SPY:n jäsenjärjestöjen lähettämänä. Mainitse tässä jäsenjärjestön nimi, mikäli olet sopinut, että jäsenjärjestö maksaa osan osallistumismaksustasi. Jos maksat maksusi itse, kirjoita ruutuun "maksan osallistumismaksuni itse".

Ikä

Huom! Koulutuksen alaikäraja on 16v. 14-15 -vuotiaille tarjoamme omaa koulutuskokonaisuutta (VOK-Nuorten apuohjaajakoulutus). Ks. SPY:n koulutuskalenteri. 

Alle 18-vuotiaalta huoltajan nimi ja puhelinnumero

Osallistujat eivät ole vakuutettuja järjestäjän puolesta. Jokainen liikkuu omalla vastuullaan koulutuksessa. Olen ymmärtänyt asian.

Saat laskun koulutuksesta sähköpostitse muutaman viikon sisällä. Lähetämme lisäksi osallistujille ennakkotehtäviä sähköpostitse. Niistä kerrotaan kouluttajilta tulevassa info-kirjeessä ennen koulutuksen alkamista. Lähijaksojen välissä tehdään etätehtäviä. Tästä kerrotaan lisää lähijaksolla 1. Koulutuksen ruokailut ovat omakustanteisia. Tarjoamme lattiamajoitusmahdollisuuden molempina koulutusviikonloppuina. Lähijaksolla 1 majoittuminen on mahdollista Lauttasaaren toimipisteessä. 

Tarvitsetko lattiamajoitusta viikonlopun aikana?

Toimitus- ja peruutusehdot

Koulutukseen osallistujat eivät ole järjestäjän puolesta vakuutettuja ja osallistuvat omalla vastuullaan. Kouluttajat huolehtivat parhaan kykynsä mukaan, että toiminta ja harjoittelu on turvallista, mutta SPY tai kouluttajat eivät ota juridista vastuuta mahdollisista loukkaantumisista tai tapaturmista. Huolehdithan, että sinulla on voimassa oleva tapaturmavakuutus koulutukseen osallistuessasi.

Koulutuksen järjestäjällä on oikeus perua, siirtää koulutusta myöhempään ajankohtaan tai vaihtaa koulutuksen paikkaa. Perumisen tai siirron syynä voi olla esimerkiksi, että koulutukseen ei ole ilmoittautunut minimiosallistujamäärää. Mahdollisissa muutostilanteissa koulutuksen järjestäjä tiedottaa ilmoittautuneita ja perumistapauksissa perityt osallistumismaksut palautetaan kokonaisuudessaan.

Ilmoittautumisen voi perua ilmaiseksi 21 pv ennen koulutuksen alkua. Jos perut 14-20 pv ennen koulutuksen alkua järjestäjä varaa oikeuden pidättää 75 % osallistumismaksusta ja alle 14 pv ennen koulutuksen alkua tulleista peruutuksista osallistumismaksun kokonaisuudessaan. lmoittautumisen voi siirtää toiselle osallistujalle tai oman osallistumisensa myöhempään koulutuserään ennen ilmoittautumisen takarajaa maksutta, takarajan jälkeisistä siirroista peritään 25 % koulutuksen hinnasta. Ilmoittautumisen ja siirtojen takaraja VOK-1 koulutuksissa on 10 pv ennen koulutuksen alkua.

Olen lukenut ja hyväksyn toimitus- ja peruutusehdot

Tervetuloa koulutukseen!