Spy logo text manty green small

Ilmoittaudu koulutukseen: PKPK – Parkourohjaajan peruskurssi apuohjaajille ja kerhotoimintaan

Parkouryhdistys julius toyryla kuva 063

 

Oletko parkourista ja parkourin ohjaamisesta kiinnostunut, mutta kaikki lajin salat eivät ole vielä auenneet?

 

Suomen Parkouryhdistys (SPY) pilotoi aivan uutta koulutuskonseptia 19.1. Helsingissä. Koulutuksessa perehdytään parkourin lajitaitoihin, parkourin ohjaamiseen perusvälineillä sisällä ja ulkona, parkouriin lajina, sekä ohjaamiseen erilaisten harjoitusten, pelien ja leikkien kautta. 

Koulutus on kehitetty erityisesti silmällä pitäen parkouriin vasta tutustuvia ohjaajia ja Harrastamisen Suomen mallin parkourkerhojen ohjaajia. Koulutus antaa valmiuden toimia seuratoiminnassa apuohjaajana tai ohjata parkourkerhoa esimerkiksi koulun iltapäiväkerhossa valmiin oppimateriaalin pohjalta.

Koulutuksen hintaan sisältyy hyvin laaja sähköinen ja fyysinen materiaalipaketti ja ja etänä omaan tahtiin suoritettava itseopiskelukurssi. Itseopiskelukurssiin kuuluu on noin 5 tunnin laajuinen osio liikunnanohjauksen alkeista, jonka suorittaminen on vapaaehtoista liikunta- ja kasvatusalan ammattilaisille. Kouluttajana toimii 15 vuotta lajin parissa toiminut Ville Laine (LitM).


Missä ja milloin?

Lauantai 5.3.2022 klo 14-20 Parkourkeskus ja lähimaasto. Osoite: Teerisuonkuja 4, 00700, Helsinki.

Maaliskuu 2022 Loppukeskustelu etätoteutuksena.

 

Kenelle?

Kaikille parkourin ohjaamisesta kiinnostuneilla, jotka eivät vielä tunne lajia hyvin. 

Parkourohjaajan peruskurssi on ensimmäinen askel parkourohjaajan polulla.

 

Koulutuksen antamat valmiudet

 

Laajuus

Koulutus koostuu 6 tunnin lähijaksosta, itseopiskelusta ja etänä toteuttavasta loppukeskustelusta.

 

Hinta

Pilotti -50% erikoishintaan 99€.

Taustaorganisaatio

Kysymyksiä järjestäjätaholle?

Maksutiedot

Osallistumismaksun maksaja

Saat laskun koulutuksesta sähköpostitse muutaman viikon sisällä.

Työnantajan verkkolaskutustiedot, jos työnantaja haluaa verkkolaskun

Jos työnantajasi ei halua sähköpostitse laskua, ilmoita verkkolaskutustiedot (verkkolaskutuksen osoite, välittäjän tunnus, y-tunnus, katuosoite, postinumero- ja toimipaikka)

Sähköpostiosoite, johon lähetämme laskun

Ilmoittautumisen ehdot

Osallistujat eivät ole vakuutettuja järjestäjän puolesta. Jokainen liikkuu omalla vastuullaan koulutuksessa. Olen ymmärtänyt asian. *

Toimitus- ja peruutusehdot

Koulutukseen osallistujat eivät ole järjestäjän puolesta vakuutettuja ja osallistuvat omalla vastuullaan. Kouluttajat huolehtivat parhaan kykynsä mukaan, että toiminta ja harjoittelu on turvallista, mutta SPY tai kouluttajat eivät ota juridista vastuuta mahdollisista loukkaantumisista tai tapaturmista. Huolehdithan, että sinulla on voimassa oleva tapaturmavakuutus koulutukseen osallistuessasi.

Koulutuksen järjestäjällä on oikeus perua, siirtää koulutusta myöhempään ajankohtaan tai vaihtaa koulutuksen paikkaa. Perumisen tai siirron syynä voi olla esimerkiksi, että koulutukseen ei ole ilmoittautunut minimiosallistujamäärää. Mahdollisissa muutostilanteissa koulutuksen järjestäjä tiedottaa ilmoittautuneita ja perumistapauksissa perityt osallistumismaksut palautetaan kokonaisuudessaan.  

Ilmoittautumisen voi perua ilmaiseksi 21 pv ennen koulutuksen alkua. Jos perut 14-20 pv ennen koulutuksen alkua järjestäjä varaa oikeuden pidättää 75 % osallistumismaksusta ja alle 14 pv ennen koulutuksen alkua tulleista peruutuksista osallistumismaksun kokonaisuudessaan. lmoittautumisen voi siirtää toiselle osallistujalle tai oman osallistumisensa myöhempään koulutukseen 14 päivää ennen koulutuksen alkua maksutta. Tämän jälkeisistä siirroista peritään 25 % koulutuksen hinnasta. Lääkärintodistuksella koulutuksen voi siirtää myöhempään koulutuserään maksutta.

Olen lukenut ja hyväksyn toimitus- ja peruutusehdot.